hello@krisztinacsiki.com     +36 20 570 6654
Krisztina Csiki

Gestalt Coaching

Gestalt Coaching

Kinek hasznos?

Mindenkinek, aki szeretne az élete egy bizonyos (vagy több) területén tartósan változtatni.

Egy alkalom, illetve a teljes Gestalt coaching folyamat időtartama:

60 vagy 90 perc (ajánlott folyamat: 6 – 10 alkalom, nagyjából 2 hetente)

Pedagógusok részére (max. 3 főig) 50%-os kedvezményt biztosítok. 3 jelentkező után várólistát indítok, és egy-egy folyamat lezárása után értesítem a soron következő pedagógust.

Szintén 50%-os kedvezményt ajánlok fel azoknak, akik az LMBTQA+ közösség tagjának vallják magukat. 3 jelentkező után várólistát indítok, és egy-egy folyamat lezárása után értesítem a soron következő személyt.

Mikor érdemes hozzám fordulnod?

Mire van szükség a Te részedről a hatékony Gestalt coaching folyamathoz?

Bizalomra, őszinteségre és nyitottságra.

Mit adok én Neked?

Empátiát és elfogadást a biztonságos légkör megteremtéséhez, illetve egyetemi szintű képzésből kapott szakmai felkészültséget és hitelességet a hatékony fejlődésedhez.

Miből áll egy Gestalt coaching folyamat?

Egy ismerkedő 30 perces beszélgetést (konzultációt) követően általában 6-10 alkalomból, nagyjából 1-2 hetes szünetekkel. Azért van szükség minimum 6 alkalomra, mert a folyamat során megélt felismerések, aha-élmények feldolgozásához, illetve az attitűdváltáshoz bizony idő kell. A coaching üléseken ketten leszünk, Te és én. A kettőnk közti biztonságos térben feltérképezzük, hogy hol is tartasz most a kérdéses témában, ezt követően megkeressük az elakadás helyét és lehetséges okait, körbejárjuk azokat, majd feloldjuk a belső konfliktusaidat. A végső és legfontosabb cél a tartós viselkedésváltozás elérése, amihez én örömmel nyújtok támogatást.

Lépj kapcsolatba velem!

Szolgáltatások